Het Wad bij jou aan de wand…

Zon, zee en strand is voor mij de place-to-be om mijn batterij weer volledig op te laden. Met de zon op mijn gezicht, lopend tegen de wind in en mijn blik gericht op zee kan ik uren lopen langs het strand. Telkens is het anders, de kleuren veranderen met de minuut en vervelen doet het écht nooit. Ik heb mijn hart verloren aan Ameland. De Amelanders, het eiland, de natuur, de dorpjes en natuurlijk zon, zee en strand…. het eilandgevoel is heerlijk. De vakantie begint bij het oplopen van de veerboot van Wagenborg Passagiersdiensten en eindigt pas als je na de terugreis weer van de veerboot afloopt. De knop gaat om in het Friese Holwerd…

Tijdens de vele verblijven op het eiland maken we ontzettend veel foto’s. Een kleine selectie kun je hier bekijken en wie weet, raak je enthousiast door de beelden en hangt er straks zo’n prachtige foto van Wad aan de Wand bij jou thuis aan de wand! Voor nu, snuffel lekker met een kop koffie in de hand door alle foto’s van het unieke waddengebied én geniet!

Foto’s kunnen afgedrukt worden als fotoafdruk maar ook op aluminium, hout, canvas… Neem snel een kijkje: https://wadaandewand.nl/wanddecoratie/

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *