De Ameland verjaardagskalender!

Veel mensen hebben in het afgelopen jaar de vraag bij ons neergelegd: “Hebben jullie ook een verjaardagskalender gericht op Ameland in jullie assortiment”? Het antwoord is sinds maart 2023 een volmondig ‘ja’.

Schrijf alle namen van familieleden, vrienden en kennissen bij de betreffende datum en je vergeet geen enkele verjaardag meer. Deze kalender is daarom niet alleen handig maar bovendien een lust voor het oog. De foto’s van het geweldige Ameland brengen je meteen in vakantiestemming. De kalender is gedrukt op hoogwaardig papier, heeft een luxe uitstraling en is voorzien van een handig ophanghaakje.

De Ameland verjaardagskalender van Wad aan de Wand is niet alleen leuk voor jezelf, maar ook een perfect cadeau voor vrienden en familie die van de Waddeneilanden houden. Hang hem op in de keuken, de gang, toilet of de slaapkamer en geniet het hele jaar door van deze prachtige kalender.

Bestellen gaat eenvoudig door de verjaardagskalender te selecteren in de webshop en af te rekenen. Voor alle bestellingen in onze webshop geldt dat bestellingen die op maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur binnen zijn, nog diezelfde dag worden aangeboden bij PostNL.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *