De lente komt er aan!

Voorzichtig worden terrassen weer aangekleed, tuinen opgefrist, bloempotten gevuld met winterviolen en alle prachtige vakantieverblijven onder meer op de Waddeneilanden gelucht en opgefrist. Als je goed luistert, hoor je de vogels fluiten. De lente ruik je in de lucht. Bomen en struiken zie je elke dag een stukje meer ontluiken. Hier en daar staan zelfs de sierkersen en magnoliabomen al in bloei. Deze voorjaarsbloeiende bomen kondigen de lente aan!

Bij het woord lente denken we niet alleen aan de warmere dagen, bloesem en narcissen. Lammetjes worden in toch in één adem genoemd als we het over de lente hebben. Wij genieten er elk jaar weer opnieuw van. De blik op de spelende lammetjes in de wei zorgt voor veel enthousiaste reacties en een glimlach op de gezichten van de toeschouwers.

Op de dijk langs de Waddenzee kunnen we binnenkort weer fietsen tussen dit prachtige schouwspel. En zeker weten dat ook wij weer met onze camera in de weer zijn om die geweldige momenten tussen de ooi en het lam vast te leggen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *