Verzenden en retourneren

Winkelen

Alle prijzen zijn inclusief BTW. Als je meer informatie wilt over het artikel of je wilt het artikel bestellen, dan klik je met de muis op het knopje “bestel”. Je komt nu op de bestelpagina terecht. Als je een artikel wilt bestellen dan controleer je nogmaals de bestelling en klik je op “bestel”. Het artikel wordt automatisch in je winkelmandje geplaatst.

Verzenden

Onze pakketten worden binnen de Benelux en Duitsland standaard verzonden via PostNL. Op iedere werkdag worden goederen verzonden. Als je een bestelling op een werkdag voor 15.00 uur bij ons plaatst en betaalt, wordt je bestelling normaal de eerstvolgende dag door ons ter verzending aangeboden. Bestellingen in het weekend worden maandag verzonden. De pakketdienst bezorgt op het gewenste adres.

Retourneren

Wij hanteren een 100% tevredenheidsgarantie. Dus ben je toch niet helemaal tevreden, dan kun je je aankoop retourneren of ruilen binnen 14 dagen na ontvangst. Bij retourneren krijg je dan het gehele aankoopbedrag inclusief eventuele verzendkosten terug. Kosten voor retour verzending worden niet vergoed.

Volg voor het retourneren/ruilen zorgvuldig de onderstaande procedure (of download het modelformulier herroeping):

Neem binnen 14 dagen na ontvangst via onderstaand mailadres contact op met onze klantenservice. Retour zendingen dient u aan te melden via info@wadaandewand vermeld daarbij:
• Adresgegevens
• Factuurnummer
• Reden van retour

Na bevestiging van onze klantenservice stuur je het artikel binnen 14 dagen naar ons terug.

Retouradres:

Wad aan de Wand
Grotestraat 2 Unit A
7475 AX  Markelo

Je dient tevens een kopie van je factuur mee te sturen en daarop je bankrekeningnummer te vermelden waarop wij het aankoopbedrag kunnen terugstorten.

Zodra wij de goederen in goede orde hebben ontvangen, ontvang je binnen enkele werkdagen hiervan de bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugstorten, doch uiterlijk binnen 30 dagen.

Uitgesloten van recht van retour zijn gebruikte, beschadigde en speciaal op kleur gemaakte producten.

Aansprakelijkheid

Wad aan de Wand kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van verkeerd gebruik van de door haar verkochte producten.

De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Wad aan de Wand kan echter niet uitsluiten dat bepaalde informatie niet juist en/of onvolledig is. Wad aan de Wand is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie op haar website.

Wad aan de Wand is niet verantwoordelijk voor tik-, zet- en drukfouten waardoor onopzettelijk een verkeerde verkoopprijs zou kunnen worden gecommuniceerd. Indien zich dit voordoet dan zal de prijs door ons zo spoedig mogelijk worden aangepast. Wad aan de Wand kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor kleurafwijkingen ten gevolge van beeldschermkwaliteit.