Vakantie is aan…

In januari kijken we al reikhalzend uit naar de zomerperiode. De voorpret van het zoeken naar het perfecte vakantieverblijf en voldoende leuke dingen om te doen in de buurt, is goud waard. Eigenlijk hoort dat stukje al bij het ultieme vakantiegevoel. Wanneer er geboekt is en de agenda’s zijn geblokt voor de vakantieperiode begint het uitkijken naar het moment van koffers inpakken en gaan…

Nu is het bijna zo ver… Nog een paar daagjes en de vakantie is AAN! Nog snel even wat kleine dingetjes regelen. De buren vragen of ze een oogje in het zeil houden, de brievenbus leeg gehaald wordt en de plantjes water gegeven worden. Geen enkel probleem natuurlijk en vragen hoefde eigenlijk niet eens want ze hadden onze vakantieperiode al op de kalender gezet. Fijn als je zulke dingen over en weer voor elkaar kunt doen en zo iets voor de ander kunt betekenen.

De koffer is bijna ingepakt, reispapieren liggen klaar en de boot is gereserveerd. Nog een paar daagjes werken en dan gaat de vakantie op AAN… Ameland we komen er weer aan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *