Beelden zorgen voor vakantiegevoel

Als fotografen van Wad aan de Wand hebben we het geluk om meerdere keren in het jaar af te kunnen reizen naar de Waddeneilanden. We hebben onze voorkeur wel maar toch genieten we altijd van het zo bijzondere eilandgevoel, zon, zee, strand en wind… Elke keer keren we terug met volle geheugenkaarten en lege accu’s voor onze camera’s. Telkens weer is het genieten! Ons vaste ‘thuishonk’ is Waddenresidentie Ameland in Buren. Een kleinschalig appartementencomplex met twee- en drie-kamer appartementen verdeeld over drie woonlagen.

Het Amelands Produkt
De geweldige keuken nodigt uit om zelf heerlijk te koken. We wisselen het meestal af met eten buiten de deur. Het Amelands Produkt is weliswaar verkrijgbaar in de supermarkt, de slager, de molen en bijvoorbeeld de streekwinkel in Buren maar we laten ons graag verrassen. Wie kan dit produkt nou beter verwerken in een culinair hoogstandje dan de Amelander zelf? Een mosterdsoepje op Ameland smaakt dan ook écht heel anders dan een mosterdsoepje in Twente.

Fotogeniek
Ameland is meer dan fotogeniek. Het eiland verrast ons nog steeds en geeft ons telkens nieuwe plekjes om te fotograferen. Het strand, de zee, de vuurtoren, schelpen, bos, dorpjes… er is zoveel moois op het eiland! In de rustige periode varen we graag mee naar de zeehonden met de WL35 Brakzand. Na een bezoek aan de robben worden de netten uitgegooid en vertelt de bemanning enthousiast over de wondere wereld onder water in de Waddenzee. Een aanrader voor iedereen die een bezoek brengt aan Ameland. Voor ons levert zo’n boottocht telkens prachtige platen op van de zeehonden op de zandbank of in het water.

Wad aan de Wand
De platen van onze fotografen sieren de muur al op menig kantoor, huiskamer, hal, keuken… Niet alleen in Nederland maar ook in Duitsland hangen al heel Wad aan de Wand. De beelden zorgen dat je even terugdenkt aan die geweldige vakantie, een bijzonder moment of gewoon laat genieten van de geweldige plaat. Wat het ook mag zijn; wij als fotografen van Wad aan de Wand vinden het fijn om onze beelden met jullie te delen. Neem daarom gerust een kijkje in het album en misschien hangt er straks ook bij jou Wad aan de Wand!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *