Ameland kalender 2022

Om Wad aan de Wand te promoten hebben we een flinke doos visitekaartjes laten drukken. Het logo is natuurlijk door ons ontworpen. Naast fotograferen vinden we het ook heerlijk om onze foto’s in te zetten bij een stukje vormgeving. Om daarop voort te borduren… konden we het niet laten en hebben we een speciale Ameland Kalender 2022 ontworpen. Deze rolt in de laatste week van november van de drukpers, waardoor de kalender een leuke invulling kan zijn voor een cadeautje in de gezellige en sfeervolle decembermaand.

Wil je alvast een exemplaar bestellen dan kun je een mail sturen aan info@wadaandewand.nl met je adresgegevens en het gewenste aantal. De Ameland kalender 2022 kost € 14,95 per stuk (exclusief verzendkosten). Nadat we je mail hebben ontvangen, sturen we je een betaalverzoek voor jouw bestelling. Hebben we je betaling ontvangen, dan wordt de bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Inmiddels is de Ameland kalender 2022 ook toegevoegd aan de webshop van Wad aan de Wand waardoor het bestellen nog eenvoudiger is geworden. Vind jij binnenkort ook zo’n gezellig brievenbuspakketje van Wad aan de Wand op de deurmat? Neem snel een kijkje in de webshop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *